29 mrt 2007

wm autoservice







Wiljan Metselaars is op 16-jarige leeftijd begonnen bij Fiat, later overgestapt naar Mercedes Benz en heeft uiteindelijk gekozen om bij Volkswagen verder in de leer te gaan omdat hij dit een stuk mooier vakwerk vond. In 1982 richt hij WM autoservice op in Balgoy. Aanvankelijk werd er aan allerlei automerken gewerkt. Uiteindelijk heeft hij met WM autoservice van zijn passie, de luchtgekoelde Volkswagen, zijn werk gemaakt. Door nu al meer dan 30 jaar ervaring met luchtgekoelde Volkswagens, komen liefhebbers uit heel Nederland en daarbuiten met hun Volkswagen naar Balgoy.

28 mrt 2007

serial-kombi

Onderdelen voor volkswagen- bussen van bouwjaar 1950-2003. Het bedrijf is gevestigd in Frankrijk maar gelukkig is er een Engelse vertaling van de website. De Spaanstaligen onder ons worden eveneens bediend.

27 mrt 2007

the VW shack








The VW Shack; an independent VW Camper specialist. Met o.a. een prachtig vormgegeven website verkoopt dit bedrijf uit de UK klassieke volkswagenbussen, al dan niet gerenoveerd. Ze worden geïmporteerd uit diverse landen over de hele wereld.

20 mrt 2007

volksrepairs


Ja ik moet blijven bloggen. Via een e-mail en een comment werd ik vandaag wakker geschud. In het e-mailbericht stond ook dat een link naar VolksRepairs in Berkel en Rodenrijs ontbreekt. Ik heb direct geantwoord dat die er toch echt tussen moet staan. Zelf toch maar alle links nagelopen maar ik kon 'm niet vinden. Ik zie hun google advertentie regelmatig op Marktplaats en andere websites staan maar ik was in de veronderstelling dat de link allang gelegd was. Bij deze plaats ik 'm in de rubriek "Garage". Bij VolksRepairs kun je met je luchtgekoelde VW terecht voor onderhoud, restauratie, onderdelen en revisie of tuning van de motor. Jammer dat er op dit moment geen bussen in de showroom staan.

8 mrt 2007

the nurse









De eigenaren van deze website hebben sinds kort een Volkswagenbus type 27 uit 1969, de bus die in Almere te koop stond. Het is een voormalige Oostenrijkse ambulance en wordt volledig in ere hersteld. Vandaar dat zij deze T2a hebben omgedoopt tot The Nurse. De website is nu al mooi maar nog under construction, net als The Nurse zelf. Ze zijn er maar druk mee, want in mei moet ook de website van hun luchtgekoelde vriendenclub online.

6 mrt 2007

blog van hans en sandra

... over de restauratie van hun SO-36 Dormobile. http://hans-sandra.blogspot.com
Weer een link bij de rubriek "addicts". Of wordt het tijd voor een rubriek voor bloggers?

5 mrt 2007

bruiloft service

Frank heeft al heel lang een blog waar ik jaloers op ben. Mijn eigen blog is handig als linkverzameling, maar voor het laatste luchtgekoelde nieuws surf ik altijd naar de website van Frank. Natuurlijk staat er op liever luchtgekoeld al een link bij de rubriek "Addicts". Zijn Bruiloft Service mag echter niet bij "Rentals / Te Huur" ontbreken. Huur de prachtige spijlbus met chauffeur voor een onvergetelijke dag. De opbrengst gaat naar een goed doel; het rijdend houden van luchtgekoelde historie.

Volgers