26 feb 2007

vw camper verhuur

Luchtgekoelde VW bussen voor bruiloften en andere feesten en evenementen worden hier en daar te huur aangeboden, met chauffeur. Wil je zelf eenmalig met een hippiebus op reis of met een surfbus naar het strand, dan wordt het wat moeilijker. In mijn zoektocht vind ik de luchtgekoelde verhuurbedrijven vooral ver weg van Nederland; bijvoorbeeld Australië en Nieuw-Zeeland. DutchNomads komt erg dicht bij wat ik bedoel. Niet luchtgekoeld maar wel het juiste concept. Geen airco en satelliet-tv aan boord en ook geen Smart als aanhanger. Nee, campers voor kampeerders. Plz stuur me links naar dit soort bedrijven want er is veel vraag naar.

20 feb 2007

Campervan Crisis 5 (slot)

18:00 uur: VW-liefhebber Nigel Isted is nog steeds druk aan het werk om zijn oude Splitscreen Devon Camper uit 1965 om te bouwen tot een adembenemende bus met karakter!
Nigel Isted's Blog / download download / Trailer Discovery Real Time.
Niet meteen wegzappen want om 18:30 uur volgt deel 1 van Beetle Crisis.

9 feb 2007

Campervan Crisis 3 + 4

Vrijdag 16 februari deel 3 en 4 op Discovery Channel.
18:00 uur: Het duurt langer dan gepland om de kampeerbus rijklaar te maken. Restaurateur Charlie heeft zijn handen vol aan het monteren van nieuw plaatwerk en plamuren en spuiten.
18:30 uur: Nigel werkt dag en nacht om 'Dipsy' klaar te maken voor de installatie van de motor. Hij monteert de versnellingsbak, de remmen en de bedrading, maar het loopt niet volgens plan.
Nigel Isted's Blog / download download / Trailer Discovery Real Time.

2 feb 2007

LoveMyBus.com

Dat ik deze portal nog niet eerder ben tegengekomen... Stickers, t-shirts, screensavers, technische informatie, een actief forum etc. Plaats foto's van je eigen volkswagenbus bij pictures.

Volgers