30 jan 2007

Campervan Crisis op Discovery






Vrijdag 9 februari beslist naar Discovery Channel zappen. 18:00 uur: Kijk mee hoe VW-liefhebber Nigel Isted zijn oude Splitscreen Devon Camper uit 1965 met veel zorg ombouwt tot een adembenemende bus met karakter! 18:30 uur: De bus is uit elkaar gehaald en chemisch behandeld, maar het ziet er niet goed uit. Nigel begint aan het motorblok, maar zal hij straks een bus hebben om de motor in te hangen?
Nigel Isted's Blog / download download / Trailer Discovery Real Time.

29 jan 2007

VW Busjes op YouTube

Wist je dat er veel filmpjes met Volkswagenbusjes worden gepost op YouTube?

Hier zie je de laatste VW Bus posts.

<--Dit is één van mijn favorieten.

24 jan 2007

VW-Airheads.be




VW-Airheads is een Belgische club van aircooled vw addicts. Regelmatig worden meetings, rondritten en randactiviteiten zoals paintball en karting georganiseerd. Check vooral de imposante garage op vw-airheads.be waar de luchtgekoelde volkswagens van de leden staan te pronken.

23 jan 2007

Statistieken vwbus.verzamelgids.nl










Voordat ik de volkswagenbus verzamelgids helemaal sluit laat ik nog even wat statistieken van het laatste half jaar zien. Rechts zie je de eerste resultaten van de Aircooled Volkswagen Bus blog. Even op de plaatjes klikken om de tekst te kunnen lezen.

18 jan 2007

VW Onderdelen bij Follett Parts Ltd

VW Onderdelen voor luchtgekoelde Volkswagen
In de jaren 1960 waren zij een van de eerste Britse importeurs van VW-onderdelen. Follett Parts Ltd is opgericht om het uitgebreide en zeer complete assortiment luchtgekoelde VW onderdelen te promoten dat zij al sinds de jaren zestig en zeventig in voorraad hebben. Het merendeel daarvan behoort tot de zogenaamde NOS-categorie (New Old Stock) en tot de Europese kwaliteitsmerken. Ze hebben ook een selectie onderdelen voor de K70 en watergekoelde VW onderdelen voor oudere modellen.
(bron: follettmotors.com)

15 jan 2007

Happyhippie.be






"Hi Brother, Sister, VW Bus freak, Hippie.... or casual visitor. I'm your host here at www Happyhippie from Belgium/Europe."
Zo heet Eric je welkom op zijn hippieportal. Veel muziek, verhalen en sfeerbeelden van en over de hippies van toen en nu. Heel veel links naar hippiebussen over de hele wereld. Peace!

14 jan 2007

My Old Link Collection

Komt de screenshot links jou bekend voor? Sorry dat je onder valse voorwendselen op deze blog terecht bent gekomen i.p.v. 1 van de websites waar de verzamelgids naar linkt. De links staan hier misschien wat minder overzichtelijk maar er is wel de mogelijkheid om een nieuwe link uitgebreider te introduceren. Maar ook bestaande links zullen regelmatig worden uitgelicht. Suggesties, op- of aanmerkingen? Schiet maar raak in het gastenboek!

Traffic

Technorati Profile

Volgers